Een Genot Momentje » Een Keuze Momentje

Even "Onder Ons" ...Uw Escapade wordt georganiseerd door: Parfumerie Poeder & Dons

 

 

 

IN SCHIEDAM * IN SCHIEDAM * IN SCHIEDAM * IN SCHIEDAM * IN SCHIEDAM * IN SCHIEDAM * IN SCHIEDAM * IN SCHIEDAM

Stap de laatste vrijdagavond van de maand in de Bubble en kom:

1 uur Private Shoppen in Vintageleins Romantiek Boutiek, en vaar aansluitend 1 uur mee met Sloep Schiedam door de Havens van Schiedam. Alles met een Franse slag en een glimlach.

Nadere info via het contactformulier op deze pagina.

U gaat Arti Sjokken! (let op: min. twee weken tevoren boeken)

U ruikt Art, u proeft Art, u ziet Art, en/of u maakt Art en bent kunstzinnig, misschien zelfs innig.

De boeking is incl ontvangst met Arti drankje, één gratis kunstzinnig bezoek bij inwoner of kunstenaar Schiedam (in overleg, literair of beeldend), en afsluiting met goodie. De andere opties kiest u zelf. 

Geef het uw vriendinnen cadeau. De keuze bepaalt u zo:U vult de boeking aan, met dat waar uw hart open van zal gaan. Elke optie is een luxe variant, de slagroom op de taart, de creme de la creme, en neusje van de zalm. De keuze, tsja die ligt in uw hand.

Voordat u boekt, overlegt u met haar en wordt de rest gewaar. Dit doet u via het contactformulier of info@eenescapade.nl Tot snel!

Zij bedacht "Boek dat Arti Tasje"

Een Cult Escapade pur sang! let op: vooraf reserveren via het contactformulier. Pas na goedkeuring betalen.


En deze keer bestaat het uit een Movielicious De Luxe Arrangement met als Thema "Bon-Bomb Shell" en een prijs van € 37,50 op 3 april a.s. vanaf 17.00 uur tot 23.00 max.

Nadere info volgt. Beperkte kaartverkoop. VOL = VOL
Neem alvast een optie op de datum en tijd en doe een pre-reservering via info@eenescapade.nl

1 vrouw per kaart, uitsluitend bedoeld voor klantenkring Parfumerie Poeder & Dons. Wilt u daarbij aansluiten? Reageer onderstaand!

Zij deed slechts de reserveringen voor u, met wie u gaat is aan u. Het programma start in haar Parfumerie Poeder & Dons, de rest van uw Escapade blijft nog even Onder Ons ...

Zij bedacht: "Boek dat Cult tasje"

Reactie plaatsen

Reacties

Rineke
10 maanden geleden

Wat een leuke Soir de Paris was dat. Ik heb genoten. Eerst gezellig geshopt (met een lekker drankje :-) ) en uiteraard weer iets bijzonders gescoord.
En daarna Schiedam by night in de sloep van S'loep. Prachtig was het en zo relaxed. We hadden nog uren door mogen varen.....