Even "Onder Ons" ...Uw Escapade wordt georganiseerd door: Parfumerie Poeder & Dons

 

 

 

IN SCHIEDAM * IN SCHIEDAM * IN SCHIEDAM * IN SCHIEDAM * IN SCHIEDAM * IN SCHIEDAM * IN SCHIEDAM * IN SCHIEDAM

Uitverkocht

Rondleiding Schiedam

€ 60,50
Uitverkocht

Rondleiding Schiedam

€ 60,50

Zakelijke Rondleiding op verzoek- 2 uur

Geen New York, Londen of Parijs maar ... Soir de Paris -
aan de Schie!

Voor vijf personen:

Een exclusieve rondleiding en door Vintageleins Maison de Bonneterie waar u onder het genot van een glaasje Moet & Chandon meegenomen wordt naar het exclusief voor dit moment geopende Boudoir met Lingerie en Parfumerie vol herinneringen aan vervlogen tijden en alles om u voor te bereiden op een Diner
L 'Etoile avec du Pain & du Vin. U verlaat La Maison met o.a. een vleugje Marina de Bourbon ...

En "Entre-Nous", zij regelde een sloep Pour Vous! Met een koffie en digistieve brengt zij u een Soir de Paris, maar dan in Schiedam, een Soir de Paris de Luxe - aan de Schie!!!

Zij, is Marjolein en zal bij ontvangst uw gastvrouw zijn!

Prijs is Per Persoon. Let op ! De avond en tijd plannen we eerst samen in (klik hier voor contact en meer informatie), pas daarna kan uw reservering het winkelwagentje in!

U gaat Arti Sjokken! (let op: min. twee weken tevoren boeken)

U ruikt Art, u proeft Art, u ziet Art, en/of u maakt Art en bent kunstzinnig, misschien zelfs innig.

De boeking is incl ontvangst met Arti drankje, één gratis kunstzinnig bezoek bij inwoner of kunstenaar Schiedam (in overleg, literair of beeldend), en afsluiting met goodie. De andere opties kiest u zelf. 

Geef het uw vriendinnen cadeau. De keuze bepaalt u zo:U vult de boeking aan, met dat waar uw hart open van zal gaan. Elke optie is een luxe variant, de slagroom op de taart, de creme de la creme, en neusje van de zalm. De keuze, tsja die ligt in uw hand.

Voordat u boekt, overlegt u met haar en wordt de rest gewaar. Dit doet u via het contactformulier of info@eenescapade.nl Tot snel!

Zij bedacht "Boek dat Arti Tasje"

Een Cult Escapade pur sang! let op: vooraf reserveren via het contactformulier. Pas na goedkeuring betalen.


En deze keer bestaat het uit een Movielicious De Luxe Arrangement met als Thema "Bon-Bomb Shell" en een prijs van € 37,50 op 3 april a.s. vanaf 17.00 uur tot 23.00 max.

Nadere info volgt. Beperkte kaartverkoop. VOL = VOL
Neem alvast een optie op de datum en tijd en doe een pre-reservering via info@eenescapade.nl

1 vrouw per kaart, uitsluitend bedoeld voor klantenkring Parfumerie Poeder & Dons. Wilt u daarbij aansluiten? Reageer onderstaand!

Zij deed slechts de reserveringen voor u, met wie u gaat is aan u. Het programma start in haar Parfumerie Poeder & Dons, de rest van uw Escapade blijft nog even Onder Ons ...

Zij bedacht: "Boek dat Cult tasje"

Reactie plaatsen

Reacties

Rineke
3 jaar geleden

Wat een leuke Soir de Paris was dat. Ik heb genoten. Eerst gezellig geshopt (met een lekker drankje :-) ) en uiteraard weer iets bijzonders gescoord.
En daarna Schiedam by night in de sloep van S'loep. Prachtig was het en zo relaxed. We hadden nog uren door mogen varen.....